654 LEDEN

23 ROEIPLOEGEN

42 COMMISSIES

18 DISPUTEN

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen voor een lidmaatschap zijn nog niet open. Wél kan jij door je in te schrijven voor het Start To Row programma alvast kennis maken met de roeisport en medestudenten, onder begeleiding van topcoaches. In maart begin je met het volgen van 6 roeiclinics. Wanneer je enthousiast bent over de roeisport is het mogelijk om na deze clinics door te trainen voor echte roeiwedstrijden. Schrijf je in via deze link. Voor vragen, mail gerust naar vidarstarttorow@gmail.com!

WhatsApp Image 2020-06-24 at 11.24.11.jp

BEGIN VAN JE VIDAR TIJD

Na de TOP-week zal jouw Vidar jaar écht van start gaan. Eerst krijgt iedereen 3 weken de tijd om kennis te maken met andere (nieuwe) leden, de roeisport en de vereniging, hier zitten dus nog geen verplichtingen aan verbonden. Tijdens deze 3 weken neem je samen met je nieuwe jaargenoten deel aan verscheidene activiteiten om vervolgens volwaardig  Vidraat te worden! Zowel in de eerste 3 weken als daarna leer je roeien in ploegverband en strijden jullie samen om de beste ploeg te worden. Ook maak je op de feestjes en borrelavonden kennis met de verschillende disputen van Vidar.

CONTACT

Heb je vragen over het verenigingsleven op Vidar, je studentenleven in Tilburg of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Mail dan naar: info@tsr-vidar.nl

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook en Instagram! 

PAGINA'S

  • Facebook
  • Instagram
watermerk.png