550 LEDEN

23 ROEIPLOEGEN

42 COMMISSIES

18 DISPUTEN

INSCHRIJVEN

Wanneer jij je inschrijving compleet maakt via de bovenstaande knop zal je meegenomen worden in alle opkomende evenementen die we organiseren de komende periode, middels de Vidar open tijd. Op deze manier kan je vrijblijvend kennis maken met Vidar en zijn activiteiten!

Let op: de inschrijvingen sluiten dinsdag 1 september 22.00

Update inschrijven

De inschrijvingen zijn dit jaar erg hard gegaan, waardoor we genoodzaakt zijn om een maximaal aantal inschrijvingen te hanteren. Dit doen we zodat we iedereen de volledige Vidar ervaring kunnen bieden!

Op dit moment is het maximaal aantal inschrijvingen bijna behaald, wat betekent dat de nieuwe inschrijvingen binnen de loting komen te vallen. We hanteren een loting om een zo eerlijk mogelijk proces te gardanderen voor mensen die bijvoorbeeld later in de week pas bij Vidar langs zullen komen in de TOP-week, of nog langskomen bij zomerdagen na de TOP-week. Niet getreurd, er zijn nog zeker een aantal plekken beschikbaar!

De loting werkt als volgt. Elke dag zal er een loting plaatsvinden, waarbij geloot wordt tussen de mensen die zich voor 22.00 hebben ingeschreven én de uitvallers van de dag ervoor. Stel, je hebt je op dinsdag ingeschreven en wordt uitgeloot, word je automatisch in de loting van woensdag meegenomen. Dus hoe eerder je je inschrijft, hoe meer kans je maakt om alsnog ingeloot te worden. Elke dag, na een loting, hoor je van ons om 12.00 of je het wel of helaas niet bent geworden. De lotingen zullen plaatsvinden in de TOP-week op dinsdag 25 augustus t/m vrijdag 28 augustus, en op de zomerdagen van maandag 31 augustus en dinsdag 1 september en als laatste moment  

WhatsApp Image 2020-06-24 at 11.24.11.jp

BEGIN VAN JE VIDAR TIJD

Na de TOP-week zal jouw Vidar jaar écht van start gaan. Eerst krijgt iedereen 3 weken de tijd om kennis te maken met andere (nieuwe) leden, de roeisport en de vereniging, hier zitten dus nog geen verplichtingen aan verbonden. Tijdens deze 3 weken neem je samen met je nieuwe jaargenoten deel aan verscheidene activiteiten om vervolgens volwaardig  Vidraat te worden! Zowel in de eerste 3 weken als daarna leer je roeien in ploegverband en strijden jullie samen om de beste ploeg te worden. Ook maak je op de feestjes en borrelavonden kennis met de verschillende disputen van Vidar.

CONTACT

Heb je vragen over het verenigingsleven op Vidar, je studentenleven in Tilburg of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Mail dan naar: info@tsr-vidar.nl

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook en Instagram! 

PAGINA'S

  • Facebook
  • Instagram
watermerk.png