EVENEMENTEN & FEESTEN

Vidar staat bekend om haar feesten en evenementen, zowel in Tilburg als door de rest van studerende Nederland! Vidar heeft een overweldigend terrein, direct aan de waterkant, waardoor we hier de allergrootste feesten en festivals van Tilburg kunnen organiseren. Ook binnen hebben we drie feestzalen waarbij de grootste feestzaal geschikt is voor duizenden mensen. Disputen en commissies van Vidar organiseren hiernaast de gaafste evenementen door heel Tilburg, zoals de Tilburg University Cantus, Preau Millage en de Brut Beschuit cantus.

INTERNE BARAVONDEN

Elke week is Vidar op dinsdag en donderdag open voor haar leden en organiseren we interne avonden. Op deze avonden borrelt iedereen gezellig samen en feest uiteindelijk door tot in de late uurtjes. Deze interne feesten hebben verschillende vormen, zo zijn er grote avonden waarop we gezamenlijk met 200+ leden dineren in onze grote feestzaal om vervolgens nog te genieten van de nodige biertjes aan de bar, of bedenkt een commissie of dispuut juist een thema-feest waarop de hele vereniging verkleed naar Vidar komt!

MVD_1801.jpg

CONTACT

Heb je vragen over het verenigingsleven op Vidar, je studentenleven in Tilburg of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Mail dan naar: info@tsr-vidar.nl

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook en Instagram! 

PAGINA'S

  • Facebook
  • Instagram
watermerk.png